Mijn NMF

loginForm
 

Vivianne Cheng

afbeelding van Vivianne Cheng

Wie ben ik?

“Een uitzonderlijk getalenteerde en vaardige jonge pianiste. Vivianne heeft al veel ervaring en trad met regelmaat op als soliste, in kamer-ensembles en met orkest. Haar spel is doordacht, vol verbeeldingskracht en haar benadering is altijd doortastend en doelgericht.”
Gary Graffman

“Een van de meest creatieve talenten waarmee ik heb mogen werken. Vivianne laat zien dat integriteit en talent kunnen samengaan: haar uitvoeringen munten uit door contemplatie en voortreffelijk spel.”
Ida Kavafian

“Haar vertolking van het Beethoven Concert was van begin tot eind fantastisch… Zij speelde het tweede deel met grote helderheid en poëzie. Het was absoluut een van de allerbeste uitvoeringen die deze criticus tot nu toe heeft gehoord.”
CVNC Arts Journal

“… verbazingwekkend snel vingerwerk, een glinsterende toon, die op subtiele wijze dynamische schakeringen aanbracht… Cheng liet zich niet van haar stuk brengen door de complexiteit van dit uitdagende en qua vorm enigszins diffuse stuk, zij speelde volkomen geconcentreerd en ging recht op haar doel af.”
News & Observer

Mijn website

www.vivi-anne.com