Mijn NMF

loginForm
 

Haejin Park

afbeelding van Haejin Park

Wie ben ik?

Hoi allemaal, ik ben Haejin Park en ben 21 jaar oud en zit nu in mijn laatste jaar van mijn Bachelor te Amsterdam. Ik heb 2 leraren; Maria Milstein en Ilya Grubert, waar ik erg blij mee ben en veel van leer. Naast mijn opleiding, loop ik stage bij de Amstelveense Muziekschool. En geef ik vioolles op het Joanna Paus bassischool te Zaandam voor groep 5a 5b en 6, ik vind het leuk om met kinderen samen het instrument te verkennen en hun les te geven. Ik speel vanaf mijn 7de viool en ben op mn 8ste toegelaten op het Sweelink Conservatorium in Amsterdam. Ik heb mijn eerste NMF viool (een hele mooie M. Gofriller viool uit 1700) gekregen toen ik 12 jaar was. Ik ben sinds dit jaar geswitched naar een hele viool van het NMF en heb daarbij ook nog een mooie vioolstok kunnen lenen die bij mijn viool past. Ik ben erg blij dat ik via het NMF op dit moment zo'n unieke viool en vioolstok kan bespelen. Ik heb verder meegedaan aan verschillende concoursen om ervaring op te doen, en persoonlijk geniet ik van het proces om mee te doen aan een competitie, omdat ik er veel van leer en diverse collega's ontmoet door muziek. Op de Prinses Cristina Concours, heb ik de 1e prijs gewonnen en de publieksprijs in regio Oost, bij het Britten Viool Concours, de 2e prijs gewonnen en daarbij een solistische optreden met Het Britten Orkest. Ik heb tijdens mijn opleiding in het Sweelinck Academie les gehad van Joyce Tan, Reinette Thiadens, Johannes Leertouwer.  

Mijn concerten

18 Januari 2018: Speel ik Ysaye sonate nr 3 Ballade, en de 1e deel van de 5de vioolconcert van Mozart in het Sweelinckzaal van het Conservatorium van Amsterdam. Het is de voorspeelavond van leerlingen van Ilya Grubert en Maria Milstein. Tijd is nog onbekend

6 Februari 2018: Speel ik samen met Charlotte Gullikers in het Oosterkerk tijdens de lunchconcert in Amsterdam. We spelen werken van Ysaye, Kodaly en Handel-Halvorsen en Schullhoff. Allemaal werken voor viool-cello Duo:)

5 Maart 2018-12 Maart 2018: Participeer ik in een Masterclass week met Ellisabeth Kufferath in Hannover. Waar ik werken van Prokovieff Ysaye en Mozart behandel.