Mijn NMF

loginForm
 

Astrid Reijnders

afbeelding van Astrid Reijnders

Wie ben ik?

Mijn naam is Astrid Reijnders, ik ben op mijn twaalfde begonnen met cello spelen. Op mijn vijftiende ging ik naar de School voor Jong Talent van het conservatorium in Den Haag. Sinds september 2016 heb ik les van Jeroen den Herder. Sinds 2017 studeer ik aan Codarts, Rotterdam, bij Jeroen den Herder en Joachim Eijlander.
Voordat ik deze cello van het NMF in bruikleen kreeg, had ik vrijwel mijn hele cellocarrière op één instrument gespeeld. Ik vond het best spannend om over te stappen op een andere cello, want je instrument vormt je muzikale persoonlijkheid. Het moet ‘klikken’ met een instrument, je brengt immers heel wat uren met elkaar door!
Ik had me geen zorgen hoeven maken, want ik kreeg de mogelijkheid een prachtige cello van Guust François te bespelen. Ik kan met deze cello telkens weer een dialoog aangaan en ik geniet iedere dag weer van de mooie klank. Ik ben ontzettend dankbaar dat het NMF mij deze kans heeft geboden om inspiratie op te doen en op zoek te gaan naar nieuwe klanken.
Foto Yani (@picturesyani)

Concerten in samenwerking met het NMF

zo 6 okt 2019

Klassiek in de Johannes Kapel

Johannes Kapel, Amstelveen
Lees meer