Mijn NMF

loginForm
 

Laatste nieuws

Voordelig schenken? Zo gepiept

vrijdag 23 november 2018

Auteur: Manon Veenendaal

Oud-directeur Marcel Schopman kon het, gekscherend, niet vaak genoeg zeggen: 'Het NMF is net een huwelijksbureau!' Inderdaad, daar zit wat in. Het NMF helpt musici om een perfecte match tussen musicus en instrument te maken. Zo ondersteunt het NMF zo'n 400 musici in Nederland. Wilt u hieraan bijdragen? Dan hopen we dat u het NMF wilt steunen.

Steunen kan op veel manieren. Zoals door eenmalig, jaarlijks of periodiek te schenken bij leven of bijvoorbeeld door na te laten. Welke vorm past het meest bij u? Mocht u twijfels of vragen hebben, dan kunt u er natuurlijk altijd eens vrijblijvend met een van ons over van gedachten wisselen. Mailt u naar om een (telefonische of persoonlijke) afspraak te maken.

Graag licht ik één manier van schenken voor u toe: het afsluiten van een periodieke schenkingsovereenkomst. Periodieke schenkers betrekken wij nauw bij onze projecten en activiteiten. Een bijkomend voordeel is dat u ook nog eens maximaal gebruikmaakt van de belastingvoordelen! U steunt het NMF voor minimaal vijf jaar. Dit kan vanaf € 150 per jaar en kost u niets extra's. Kwam er vroeger nog een notaris aan te pas, tegenwoordig mag het goede doel (mits het een ANBI-status heeft) de overeenkomst zelf (volgens bepaalde regels) opstellen en is een en ander zo gepiept. 

NB Omdat het NMF de culturele ANBI-status heeft, betaalt het geen schenk- en erfbelasting! Zo komt uw schenking voor 100% ten goede aan het NMF.

Een schenkingsovereenkomst kan nog vóór het einde van 2018 geregeld zijn!

Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Meer nieuwsberichten

wo 22 mei 2019 {$caption}

In de maak: een nieuwe website voor het NMF

Lees Meer
vr 10 mei 2019 {$caption}

Vergoeding musici lunchpauzeconcerten

Lees Meer

Bekijk alle nieuwsberichten