Mijn NMF

loginForm
 

Laatste nieuws

Versterking: nieuwe assistent collectie

vrijdag 5 juli 2019

Onze collectie is continu in beweging. De collectie willen we daarnaast ook in topconditie houden. Dat vergt de nodige administratie, zorg en aandacht. Daarom heeft de afdeling Collectie assistentie nodig. Na een openbare sollicitatieprocedure, heeft het NMF een nieuwe medewerker aangenomen. Met plezier stellen we haar aan u voor: Katrien Kloos. Grote kans dat u vanaf nu ook Katrien treft aan de telefoon, op kantoor of bij een concert!

Vrijwilliger

Sinds oktober 2018 kwam Katrien al zo'n twee keer per week naar het NMF-kantoor om als vrijwilliger ondersteuning te bieden bij de organisatie van het NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten. Daarnaast deed ze interviews met instrumentbouwers, schreef teksten en maakte foto’s voor het magazine, de website en social media.

Thuisvoelen

Katrien stelt zich voor: "Ik hou van oude muziek, zing in een amateur barokkoor met barokensemble en ben dol op mooi ambachtswerk. Van huis uit ben ik Neerlandicus en communicatie-adviseur. In mijn vrije tijd volg ik een opleiding decoratieschilderen en druk ik boekjes op een oude hoogdrukpers. Bij het NMF voel ik me helemaal thuis tussen de bevlogen medewerkers en musici, en de mooie instrumenten en muziek."

Meer nieuwsberichten

do 27 jun 2019

Mascha van Nieuwkerk (Fuse) valt voor ‘crispy’ Italiaan

Lees Meer
wo 29 mei 2019

Verstuurd: NMF Magazine 2019

Lees Meer

Bekijk alle nieuwsberichten