Mijn NMF

loginForm
 

Laatste nieuws

Presentatieconcerten 2018

dinsdag 10 april 2018

Hoogtepunt op de NMF-kalender zijn de jaarlijkse Presentatieconcerten. Deze concerten bieden we u graag jaarlijks aan om u te kunnen ontmoeten en te laten zien wat het NMF zoal doet. U moest dit jaar iets meer geduld hebben, want de concerten van najaar 2017 zijn uitgesteld tot voorjaar 2018. Dat had alles te maken met het NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten, dat in oktober plaatsvond. Het was helaas niet mogelijk om, naast de 75 concerten in dit festival, ook nog eens de Presentatieconcerten te organiseren. In het komende voorjaar presenteren wij u wederom talentvolle (top)musici, bijzondere instrumenten en verhalen áchter de instrumenten. Wie of wat u hoort, blijft een verrassing.

Programma

De ontvangst begint vanaf een uur voor aanvang. Het programma heeft een pauze. Na afloop bent u van harte welkom met ons het glas te heffen! U kunt maximaal vier kaarten bestellen; neemt u dus gerust gasten mee. Wellicht dat zij net zo geïnteresseerd raken als u en het NMF willen steunen in zijn werk.

Kies uw concert:

Toegangsbewijzen

Klik op het gewenste concert en doorloop de online aanvraagprocedure. Reserveringen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Let op: donateurs met een schenkingsakte, schenkers of inleners van instrumenten, en vervolgens andere donateurs, krijgen voorrang!

De definitieve toegangsbewijzen ontvangt u per e-mail binnen enkele dagen. Heeft u een vraag over uw reservering of over de concerten? Neemt u dan contact op via 020 622 12 55 (werkdagen van 10.00 tot 17.00) of via (Lennart van der Sman).

Foto: Jesse Kraal © NMF. Presentatieconcert 2016, Muziekgebouw aan 't IJ, Amsterdam.

Meer nieuwsberichten

wo 18 apr 2018

Nieuwe reeks Huisconcerten

Lees Meer
zo 1 apr 2018

NMF koopt marimba aan

Lees Meer

Bekijk alle nieuwsberichten