Mijn NMF

loginForm
 

Laatste nieuws

NMF Magazine incl. Jaaroverzicht af!

maandag 15 mei 2017

Vers van de pers! Het spiksplinternieuwe NMF Magazine. Deze keer met het waanzinnig leuke thema: Kopstukken & Topstukken. Er zijn bij de redactie behoorlijk wat harde noten gekraakt, want we wilden natuurlijk een boel interessante, leuke en vooral originele artikelen onder het thema Kopstukken & Topstukken bij elkaar brengen. Met grote zorgvuldigheid heeft de redactie geprobeerd alle facetten van het NMF aan bod te laten komen: de twee belangrijkste pijlers van het NMF, de musici en de instrumenten, schitteren in deze editie dan ook als nooit tevoren.

Over welke Kopstukken & Topstukken we het hebben, kunt u zelf bekijken in het gloednieuwe NMF Magazine 2017, dat midden mei op uw deurmat ligt (indien u in ons bestand staat). De cover verraadt al een van de belangrijkste kopstukken...

Ontvangt u nog geen post van het NMF, maar bent u geïnteresseerd in het NMF-Magazine? Een mailtje naar volstaat. We sturen u met plezier een exemplaar toe. Bent u er niet zeker van of u van ons post ontvangt? Dan kunt u het altijd even verifiëren via 020-6221255.

Veel leesplezier!

Meer nieuwsberichten

wo 24 jan 2018

NMF-violisten bij het Nederlands Vioolconcours 2018

Lees Meer
di 12 dec 2017

Dank voor uw donatie!

Lees Meer

Bekijk alle nieuwsberichten