Mijn NMF

loginForm
 

Laatste nieuws

NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten

dinsdag 6 november 2018

Op 5, 6 en 7 april 2019 organiseren Natuurmonumenten en het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds de 2de editie van het NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten. Tijdens dit weekend kun je door heel Nederland bij Natuurmonumenten in 35 cultuurhistorische gebouwen komen genieten van kamermuziek, uitgevoerd door topmusici met instrumenten van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds. Muziek, cultureel erfgoed en natuur komen samen in dit festival. In één weekend zijn er maar liefst 75 concerten!

Concerten worden gegeven in forten, kastelen, boerderijen, landhuizen en zelfs in een schaapskooi! Sommige van deze unieke gebouwen zijn alleen tijdens het festival open voor publiek. Voor of na de concerten ontmoeten de bezoekers van het festival de boswachter voor een wandeling in de natuur of een unieke rondleiding in een van de bijzondere gebouwen van Natuurmonumenten.

Topmusici en -ensembles zijn te beluisteren midden in prachtige historische locaties in de natuur. Luister naar intieme soloprogramma's en de mooiste kamermuziek.

Meer informatie volgt
Vanaf half december start de kaartverkoop. Houd de website van het NMF en van Natuurmonumenten in de gaten.

© NMF/NM. Foto: Marco Borggreve

Meer nieuwsberichten

vr 23 nov 2018 {$caption}

Voordelig schenken? Zo gepiept

Lees Meer
ma 19 nov 2018

Bedankconcert met Luis Cabrera

Lees Meer

Bekijk alle nieuwsberichten