Mijn NMF

loginForm
 

Laatste nieuws

Marcel Schopman vertrekt als directeur/bestuurder

donderdag 14 juni 2018

De directeur van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds (NMF), Marcel Schopman, vertrekt per 1 augustus a.s. Nadat hij 15 jaar zijn talenten en ervaring op succesvolle wijze heeft ingezet, vindt hij het tijd om het stokje door te geven.

Onder zijn charismatische leiding, en samen met het team van betrokken medewerkers, heeft het NMF de afgelopen jaren een zeer positieve ontwikkeling doorgemaakt. Met de groei van het aantal donateurs kwamen de middelen beschikbaar om de collectie instrumenten zowel uit te breiden als kwalitatief te versterken. Daarmee konden steeds meer professionele musici en talentvolle muziekstudenten een passend instrument in bruikleen krijgen.

De medewerkers en de Raad van Toezicht hebben grote waardering voor de wijze waarop Marcel Schopman op enthousiaste en kundige wijze het NMF heeft geleid.

Inmiddels heeft de Raad van Toezicht de procedure in gang gezet om een nieuwe directeur/bestuurder te vinden die het NMF samen met de medewerkers naar een volgende fase kan brengen.
 

Els H. Swaab
voorzitter Raad van Toezicht

 

Meer nieuwsberichten

wo 14 nov 2018

Spectaculair transport Bechstein-vleugel

Lees Meer
di 6 nov 2018

NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten

Lees Meer

Bekijk alle nieuwsberichten