Mijn NMF

loginForm
 

Laatste nieuws

In de maak: een nieuwe website voor het NMF

woensdag 22 mei 2019

Auteur: Lennart van der Sman

Het NMF krijgt binnenkort een nieuwe website. Dit is een noodgedwongen beslissing vanwege het faillietgaan van ons internetbureau. ‘Elk nadeel heb z’n voordeel’, want de technieken op de huidige site zijn wel toe aan een flinke inhaalslag. 

Fris

In samenwerking met een nieuwe bouwer, wordt er een nieuwe, frisse site gemaakt, helemaal up to date met de nieuwste technieken. De site geeft nog beter inzicht in de collectie, de instrumenten, de verhalen en de activiteiten van het NMF. We hopen dat u zich gauw thuisvoelt en aan het nieuwe uiterlijk zult wennen.

Mijn NMF

Voor NMF-musici blijft de Mijn NMF-omgeving bestaan. Wij zullen alle gebruikers tijdig en persoonlijk informeren over de overstap. Musici zullen eenmalig een nieuw wachtwoord moeten aanvragen om weer bij hun profiel terecht te komen. Vragen over de nieuwe website worden met plezier beantwoord door   (of 020-6221255).

Niets missen? 

Meldt u zich dan aan voor de e-nieuwsbrief. Als abonnee van de e-nieuwsbrief ontvangt u maandelijks het laatste nieuws over het NMF, zoals de nieuwe aanwinsten in de collectie, interviews met de musici en informatie over NMF-evenementen.

Meer nieuwsberichten

wo 29 mei 2019

Verstuurd: NMF Magazine 2019

Lees Meer
vr 10 mei 2019

Vergoeding musici lunchpauzeconcerten

Lees Meer

Bekijk alle nieuwsberichten