Mijn NMF

loginForm
 

Laatste nieuws

Dank voor uw donatie!

dinsdag 12 december 2017

Auteur: Manon Veenendaal

We danken iedereen zeer die gehoor heeft gegeven aan onze oproep om te doneren voor vleugelrestauraties. De actie (najaar 2017) heeft maar liefst € 11.000 opgeleverd! Deze maand is het herstel van een 110-jaar oude Steinway-vleugel voltooid. Het is een prachtige vleugel met een uniek karakter en een geweldige authenticiteit. Maar...

...er staan nu nog 8 vleugels in de opslag te wachten op restauratiegelden. Uw hulp is dus nog steeds meer dan welkom. De instrumenten zijn van grote namen als Bechstein, Blüthner, Ibach, Grotrian-Steinweg en Steinway, verkregen uit een legaat of geschonken bij leven. De benodigde werkzaamheden variëren van klein onderhoud tot ingrijpende revisies. Wanneer de vleugels in hoogwaardige staat zijn teruggebracht, stellen wij de vleugels ter beschikking aan professionele pianisten in Nederland.

Heeft u nog niet gedoneerd dit jaar?

Doe het dan nog voor het einde van het jaar en ontvang gratis een cd uit onze cd-collectie. Bovendien maakt u met uw donatie kans op een gratis privéconcert!*

Let op: voor extra belastingaftrek kunt u gebruik maken van de Geefwet. De regeling wordt verlengd tot 1 januari 2019. Ook het nieuwe kabinet wil de bestaande Geefwet handhaven. Met de Geefwet profiteert zowel u als de begunstigde instelling maximaal van uw gift. Meer informatie hierover leest u hier.

Weet u niet meer of u al gedoneerd heeft dit jaar? Eén mailtje of telefoontje naar het NMF volstaat. Wij helpen u graag!

Manon Veenendaal
E:
T: 020-6221255

 

Hartelijk dank!


*Uit alle donaties ten behoeve van vleugelrestauratie in 2017 wordt een winnaar geselecteerd.
Foto: Florian Verweij | Thuis in bruikleen: Bösendorfer, Wenen, 1975 | Marco Borggreve © NMF

Meer nieuwsberichten

ma 11 dec 2017

4 topinstrumenten voor Dudok Kwartet

Lees Meer
vr 1 dec 2017

Staat deze straks bij jou thuis?

Lees Meer

Bekijk alle nieuwsberichten