Mijn NMF

loginForm
 

Laatste nieuws

Presentatieconcerten 2018

vrijdag 24 november 2017

Hoogtepunt op de NMF-kalender zijn de jaarlijkse Presentatieconcerten. Deze concerten bieden we u graag jaarlijks aan om u te kunnen ontmoeten en te laten zien wat het NMF zoal doet. U moest dit jaar iets meer geduld hebben, want de concerten van najaar 2017 zijn uitgesteld tot voorjaar 2018. Dat had alles te maken met het NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten, dat in oktober plaatsvond. Het was helaas niet mogelijk om, naast de 75 concerten in dit festival, ook nog eens de Presentatieconcerten te organiseren. In het komende voorjaar presenteren wij u wederom talentvolle (top)musici, bijzondere instrumenten en verhalen áchter de instrumenten. Wie of wat u hoort, blijft een verrassing.

Programma

De ontvangst begint vanaf een uur voor aanvang. Het programma heeft een pauze. Na afloop bent u van harte welkom met ons het glas te heffen! U kunt maximaal vier kaarten bestellen; neemt u dus gerust gasten mee. Wellicht dat zij net zo geïnteresseerd raken als u en het NMF willen steunen in zijn werk.

Kies uw concert:

Toegangsbewijzen

Reserveren kan vanaf 15 december 2017.
Klik op het gewenste concert en doorloop de online aanvraagprocedure. Reserveringen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Let op: donateurs met een schenkingsakte, schenkers of inleners van instrumenten, en vervolgens andere donateurs, krijgen voorrang!

De definitieve toegangsbewijzen worden in april 2018 verstuurd. Heeft u een vraag over uw reservering of over de concerten? Neemt u dan contact op via 020 622 12 55 (werkdagen van 10.00 tot 17.00) of via (Lennart van der Sman).

Foto: Jesse Kraal © NMF. Presentatieconcert 2016, Muziekgebouw aan 't IJ, Amsterdam.

Meer nieuwsberichten

vr 27 okt 2017

Maria Milstein ontvangt Nederlandse Muziekprijs

Lees Meer
do 12 okt 2017

NMF Kamermuziekfestival geslaagd!

Lees Meer

Bekijk alle nieuwsberichten