Mijn NMF

loginForm
 

Laatste nieuws

Verstuurd: NMF Magazine 2019

woensdag 29 mei 2019

Het NMF is een goed doel. En als goed doel hebben we een maatschappelijke verantwoordelijkheid om deskundig, onafhankelijk, kostenbewust en eerlijk te handelen. Maar ook 'transparantie' en 'impact' zijn gevleugelde woorden bij goede doelen in het algemeen, en bij ons in het bijzonder! Een van de manieren om inzicht te geven in onze manier van werken, is ons jaarverslag – dat onderdeel uitmaakt van het NMF Magazine 2019. Hierin staan de echte, passievolle verhalen achter de cijfers van onze jaarrekening.

Zorgvuldig overwegen

Vraagt u zich af of dit magazine niet een beetje te kostbaar is? Uiteraard vragen wij ons dat ook af. En elk jaar opnieuw maken we de afweging: wel of niet? Klopt het nog wel wat we doen? Voor wie doen we het en wat levert het op? In 2018 hebben we daarom een onderzoek onder de lezers van het NMF Magazine gehouden. We kunnen zeer trots zijn op de uitslagen, want wat blijkt: de meeste lezers willen het NMF Magazine voor geen goud missen; het geeft een goed beeld van waarom we bestaan; en men wordt geënthousiasmeerd om het NMF te (blijven) steunen. Ten opzichte van andere bladen is het NMF Magazine een bewaarexemplaar en de minimale leestijd is vele malen hoger dan bij andere bladen... kritisch bekeken levert het magazine dus meer op dan dat het kost. Vandaar, na zorgvuldige overweging, wederom met gepaste trots een nieuwe editie!

Onze relaties

Het NMF Magazine is verstuurd naar onze relaties, omdat we verwachten dat het hen interesseert waaraan wij ons geld besteden en wat dat betekent voor onze musici. Is de informatie in het magazine niet toereikend? Dan nodigen wij u uit vanaf 1 juni het complete Jaarverslag met de Jaarrekening 2018 te bekijken of te bestellen. Dat kan eenvoudig met een of telefoontje (020-6221255).

Afmelden?

Wilt u het NMF Magazine in het vervolg niet meer ontvangen? Dat is geen probleem. Stuurt u ons een of belt u op ons (020-6221255), dan verwerken wij dat in ons systeem. Wij hopen dat u desondanks geniet van deze editie of dat u het blad aan een andere geïnteresseerde lezer doorgeeft. Voor het NMF is het noodzakelijk dat zoveel mogelijk mensen kennismaken met het NMF, met onze musici en de collectie. Dank u wel!

Meer nieuwsberichten

wo 22 mei 2019 {$caption}

In de maak: een nieuwe website voor het NMF

Lees Meer
vr 10 mei 2019

Vergoeding musici lunchpauzeconcerten

Lees Meer

Bekijk alle nieuwsberichten