Mijn NMF

loginForm
 

Laatste nieuws

NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten

donderdag 22 juni 2017

Op 6, 7 en 8 oktober organiseren Natuurmonumenten en het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds voor het eerst het NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten. Tijdens dit weekend kun je door heel Nederland bij Natuurmonumenten in 35 cultuurhistorische gebouwen komen genieten van kamermuziek, uitgevoerd door topmusici met instrumenten van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds. Muziek, cultureel erfgoed en natuur komen samen in dit festival. In één weekend zijn er ongeveer 70 concerten!

Concerten worden gegeven in forten, kastelen, boerderijen, landhuizen en zelfs in een schaapskooi! Sommige van deze unieke gebouwen zijn alleen tijdens het festival open voor publiek. Voor of na de concerten ontmoeten de bezoekers van het festival de boswachter voor een wandeling in de natuur of een unieke rondleiding in een van de bijzondere gebouwen van Natuurmonumenten.

Topmusici als Shuann Chai (piano), Joris van den Berg (cello), Amarins Wierdsma (viool), Marlene Hemmer (viool), Gideon den Herder (cello) en Birthe Blom (viool) - en ensembles als het EnAccord Strijkkwartet, Trio Aubade en het Dostojevski Kwartet, zijn te beluisteren midden in de natuur. Luister naar intieme soloprogramma's en de mooiste kamermuziek, tot een familieconcert met het Kamerorkest van het Noorden.

Bekijk het overzicht op:

Foto © Marco Borggreve

Meer nieuwsberichten

vr 2 jun 2017

Meer licht op NMF-kantoor

Lees Meer
ma 15 mei 2017

NMF Magazine incl. Jaaroverzicht af!

Lees Meer

Bekijk alle nieuwsberichten