Mijn NMF

loginForm
 

Nieuwjaarsmarkt

Het jaar 2019 luidt het NMF graag in met een gezellig Open Huis, waar we met wie dat wil een drankje en hapje nuttigen... en het liefst in een opgeruimd kantoor. Op het kantoor van het NMF, in de oude binnenstad van Amsterdam, is de laatste jaren weer een hoop verzameld. Bijzondere relaties hebben bijvoorbeeld stapels bladmuziek aan het NMF nagelaten; we hebben enkele schilderijen en foto’s die al een tijdje niet meer aan de muur hangen. Ook zijn er veel cd’s die we graag van zolder halen en een nieuwe bestemming geven. Een ieder is welkom tussen 15.00 en 19.00. Gitarist Sebastiaan Hageman zorgt voor de muziek!

Datum vrijdag 11 januari 2019
Tijd 15:00 uur
Locatie NMF-kantoor
Plaats Amsterdam
Website

De collectie originele (en soms heel oude!) bladmuziek beslaat muziek voor onder meer solopiano, viool/cello met pianobegeleiding, kamermuziek en zangstem. Kom gerust even snuffelen tussen de stapels. Er zijn diverse cd's, boeken en schilderijtjes. Alles tegen een kleine bijdrage mee te nemen!

Gelukkig nieuwjaar!

We proosten graag met iedereen die dat wil op het nieuwe jaar. Voor u ook weer eens het perfecte moment om het kantoor, het oudste stenen woonhuis van Amsterdam, te bezichtigen, inclusief de bijzondere instrumentenkamer.

Het kantoor is geopend:
vrijdag 11 januari 2019, 15:00 - 19:00 uur.
Aanmelding niet verplicht, maar voor ons wel fijn, via: .

Bezoekadres:
Nationaal Muziekinstrumenten Fonds
Sint Annenstraat 12
1012 HE Amsterdam

Musici met een NMF instrument

Bekijk alle musici verbonden aan het NMF

Meer evenementen

zo 2 dec 2018

Lecture-recital rondom de piano

Podium Oude Kerk Heemstede
Lees Meer
wo 10 apr 2019

Lunchconcert

De Oosterpoort Groningen
Lees Meer

Bekijk alle evenementen