Mijn NMF

loginForm
 

Nederlandse Viooldag

Op zondag 24 september vindt de Nederlandse Viooldag plaats in het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Een dag voor jong en oud met een bomvol programma! Kom kijken en luisteren naar de workshops van Jan Willem de Vriend, Oene van Geel, Tiziana Pintus, Diamanda Dramm of geef je op voor de masterclasses door Philippe Graffin (18 - 26 jaar), Vera Beths (14 - 17 jaar) of Peter Brunt (10 - 14 jaar). Ook het NMF is die dag aanwezig.

Datum zondag 24 september 2017
Tijd 11:00 uur
Locatie Koninklijk Conservatorium
Plaats Den Haag
Website http://www.nederlandsvioolconcours.nl

NMF LuisterQuiz op de Nederlandse Viooldag

Probeer verschillende instrumenten en ervaar de mogelijkheden! Het NMF opent een violenspeeltuin. Ongedwongen kennis maken met verschillende bouwers, van oude tot moderne Haagse en Amsterdamse meesters. Je mag ze bespelen, bekijken of samen met een vriend(in) aan elkaar laten horen. We sluiten af met een LuisterQuiz: het interactieve spel waar 3 bijzondere violen uit de collectie van het NMF door Eva van Haaften (1e prijs Davina van Wely 2009) aan de tand worden gevoeld. Herken je de 3 violen nog als Eva ze vanachter een kamerscherm bespeelt?

Programma en informatie

De dag opent om 10:30 uur met een ontbijt. Om 11:00 uur starten de eerste activiteiten. De NMF LuisterQuiz begint om 14:30 uur.

Het blokkenschema en verdere informatie is hier te vinden:
www.nederlandsvioolconcours.nl/nederlandse-viooldag


Meer evenementen

wo 11 okt 2017

Lunchconcert

Koninklijk Concertgebouw Amsterdam
Lees Meer
za 7 okt 2017

Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten

Diverse locaties Nederland
Lees Meer

Bekijk alle evenementen