Mijn NMF

loginForm
 

Appeltaartconcert

De Stichting Appeltaartconcerten maakt de mooiste klassiek muziek toegankelijk voor iedereen. De beste professionele musici spelen met hart en ziel voor mensen die niet vanzelfsprekend (meer) in contact komen met klassieke muziek. Zowel de besloten Appeltaartconcerten voor ouderen met dementie en hun familie, als onze openbare Appeltaartconcerten zijn laagdrempelig, feestelijk en ontroerend. Dit is de eerste samenwerking tussen de Stichting Appeltaartconcerten en het NMF.

Datum woensdag 28 juni 2017
Tijd 14:30 uur
Locatie Groenelaan
Plaats Amstelveen
Website http://www.appeltaartconcerten.nl

De concerten vinden plaats in zorginstellingen en wijktheaters en variëren van kleine besloten Appeltaartconcerten in de huiskamers van dementerende ouderen, tot openbare Appeltaartconcerten voor honderden mensen.

Uiteraard wordt er in de pauze appeltaart geserveerd. De appeltaart staat symbool voor de veilige, warme sfeer van de concerten. De klassieke muziek komt in deze sfeer goed tot hun recht. Ook voor de musici zijn de Appeltaartconcerten gelegenheden om het beste van henzelf te laten horen. De concerten worden mogelijk gemaakt door vele vrienden, donateurs, fondsen en instellingen.

Programma

Verpleeghuis Groenelaan
De Helpende Hand 9, Amstelveen

Dit concert is openbaar en gratis toegankelijk.

Musici

Melissa Ussery, viool
Michiel Holtrop, altviool
Jozien Jansen, cello
Daniel Kramer, piano

Op het programma staan werken van onder meer Mozart en Borodin.


Meer evenementen

wo 24 mei 2017

Appeltaartconcert

Zorgcentrum Aelsmeer Aalsmeer
Lees Meer
vr 21 jul 2017

Wonderfeel

Landgoed Schaep en Burgh 's-Graveland
Lees Meer

Bekijk alle evenementen