Mijn NMF

loginForm
 

Missie

Het NMF is in 1988 opgericht door onder anderen Pieter Moerenhout en één van de beste violisten van de vorige eeuw: Theo Olof. Het NMF geeft instrumenten in bruikleen aan getalenteerde conservatoriumstudenten en professionals om hen in hun muzikale ontwikkeling te steunen.

Organisatie

De stichting wordt bestuurd door de directie. Directeur/bestuurder van het NMF is Manon Veenendaal. De Raad van Toezicht wordt voorgezeten door mr. Els Swaab. Daarnaast beschikt het NMF over een onafhankelijke Instrumentencommissie, Raad van Advies en Comité van Aanbeveling.

Medewerkers

Met veel plezier, enthousiasme en de nodige expertise, zorgen 6 medewerkers, enkele freelancers, stagiairs en circa 5 vaste vrijwilligers voor de dagelijkse gang van zaken. Onder leiding van directeur/bestuurder Manon Veenendaal.

Adresgegevens

Het NMF is gevestigd in het oudste stenen woonhuis van Amsterdam, dichtbij het Centraal Station en op steenworp afstand van de mooie Oude Kerk.

Pers

Heeft u vragen naar aanleiding van een persbericht, wilt u ons logo hebben, of bijv. de foto's van de NMF musici gebruiken? Mail dan met