Mijn NMF

loginForm
 

Informatie

Een 49-snarige elektro-akoestische pedaalharp van het merk Salvi Harps, gebouwd in Piasco (Italië) 2018. Model ‘Réus 49’ in een mat grijze uitvoering en met een dempingsysteem.

Details

  • Bouwplaats:Piasco
  • Bouwjaar:2018

Bouwer

Salvi

Het proces om informatie over alle bouwers op de website te zetten, neemt tijd in beslag. Wij zijn hard aan het werk om ontbrekende of onvolledige informatie zo snel mogelijk toe te voegen. Uw input is welkom en ontvangen wij graag op .
meer informatie over de bouwer en diens instrumenten.

Historie

Het was nog slechts een droom voor Remy van Kesteren toen hij in 2014 het NMF benaderde in zijn zoektocht naar een harp met meer mogelijkheden. In 2015 startte een intensief traject waarin Remy samen met Frits Schutte van het NMF en het innovatie-team van harpmerk Salvi toewerkten naar wat uiteindelijk een instrument zou worden met letterlijk ongekende mogelijkheden. De combinatie van hoogwaardige software, de nieuwste bouwtechnieken, de grenzeloze artistieke drive van Remy van Kesteren en de constante betrokkenheid van het NMF, waren de ingrediënten voor deze innovatieve stap in de geschiedenis van de harpbouw. Het NMF kon deze harp aankopen dankzij de donaties van een aantal zeer betrokken donateurs. Wij zijn deze donateurs grote dank verschuldigd.

Bespeler