Mijn NMF

loginForm
 

Actueel

Het laatste nieuws over het NMF

Belangrijke gebeurtenissen, evenementen of wetenswaardigheden publiceert het NMF in nieuwsberichten op de website. Wilt u op de hoogte blijven van het NMF? Meldt u zich dan aan voor de e-nieuwsbrief.

Evenementen van het NMF

De evenementen die het NMF organiseert zijn geen doel op zich, maar een middel voor het NMF om zijn naamsbekendheid te vergoten. Bovendien krijgen NMF-musici met de concerten en evenementen ook de kans om podiumervaring op te doen (veel van de NMF musici zijn jong en doen dit graag als onderdeel van hun leerproces). Zo snijdt het mes aan twee kanten! Het NMF haalt geen directe inkomsten uit de evenementen, maar zorgt ervoor dat de kosten in ieder geval gedekt worden. Het NMF werkt daarbij vaak samen.

Publicaties van het NMF

Het NMF brengt twee keer jaar een papieren bulletin uit voor relaties van het NMF. Daarnaast verschijnt jaarlijks het Jaarverslag, dat de afgelopen twee jaar in de vorm van een Magazine is uitgegeven. Bij bijzondere gebeurtenissen publiceert het NMF een persbericht. Alle publicaties zijn ook digitaal in te zien op de website.

 

Bij u thuis

Het NMF organiseert voor u en uw gasten graag een concert. U kiest en boekt de locatie, wij leveren de musici. U betaalt een vergoeding voor de musici en een opslag voor het NMF. In ruil daarvoor vraagt u uw gasten een vrijwillige donatie voor het NMF.

U heeft een originele verjaardag, uw gasten een prachtig concert en het NMF publiciteit en geld om andere musici te helpen. Meer informatie?