Mijn NMF

loginForm
 

Ook u kunt de wereld iets goeds nalaten

Wilt u de wereld iets goeds nalaten, dan kunt u overwegen het NMF op te nemen in uw testament in de vorm van een legaat. Hierbij legt u vast dat na overlijden een bepaald bedrag of bijvoorbeeld een instrument naar het NMF toe gaat. Ook kunt u ons tot (mede-)erfgenaam benoemen. Het NMF ontvangt dan (een deel van) uw nalatenschap en voert uw overige wensen uit. Speciale wensen bespreken wij graag met u.

Legaat

Bij het NMF worden vaak instrumenten bij leven geschonken, of in bruikleen gegeven. Maar wellicht wordt uw dierbare instrument momenteel nog bespeeld, of is het gewoonweg een te grote stap om er op dit moment al afstand van te doen. In dat geval wilt u mogelijk toch al zorgen voor een goede bestemming voor na uw overlijden. Veel mensen kiezen ervoor om het instrument bij testament na te laten aan het NMF. De wetenschap dat het instrument dan tot einde van dagen steeds opnieuw in handen van een talentvolle musicus zal klinken, is voor velen een geruststellende gedachte.

Doe de TestamentTest

 

 

Meer informatie?

Voor meer informatie over nalaten aan het NMF, download de brochure (PDF). Tevens staat directeur u graag te woord. Wilt u meer algemene informatie over nalaten? Bezoek dan de website: www.goededoelen.nl/nalaten