Mijn NMF

loginForm
 

U kunt meer doen voor musici

Organiseer uw eigen privé-concert

Viert u uw verjaardag, jubileum of afscheid en wilt u eens wat anders? Iets wat niet alleen leuk is voor uzelf maar ook voor uw gasten? Waarmee u bovendien het NMF steunt?

Het NMF organiseert voor u en uw gasten graag een concert. U kiest en boekt de locatie, wij leveren de musici. U betaalt een bescheiden vergoeding voor de musici en een opslag voor het NMF. In ruil daarvoor vraagt u uw gasten een vrijwillige donatie voor het NMF.

U heeft een originele verjaardag, uw gasten een prachtig concert en het NMF publiciteit en geld om andere musici te helpen. Is dat geen prachtig idee? 

Hoort zegt het voort

Doneert u zelf al, maar heeft u vrienden en kennissen die dat nog niet doen? Geef hen een donatiefolder, een magazine, neem hen mee naar een concert en zegt het voort! Het NMF is bij zoveel mogelijk promotie en publiciteit gebaat. Wij sturen u graag een aantal donatiefolders of ander promotiemateriaal toe.

Kom naar een van onze evenementen

Kent u het NMF nog niet, en wilt u eerst kennis maken voordat u in actie komt? Kom dan naar een van onze evenementen! De gelegenheid bij uitstek om te zien wat het NMF doet en wie de musici zijn.